Regulile magazinului online AZ  cbdoil.ro

Nu puteți direct  Umtr Group LTD.  Lemn la locul de colectare 16 Wilson Road, Alton, Hampshire GU34 2PP, GB ID: 10417156 livecbdoilro.wpengine.com toate Web pret include 19% TVA.

Termeni cbdoil.ro

Termenii, garanțiile și practicile cbd-oil.ro respectă standardele europene pentru vânzarea mărfurilor.

și   comandând

După comandarea produsului selectat, veți primi un e-mail care confirmă comanda și informații suplimentare despre produs. Mesajul de confirmare a comenzii nu este o confirmare de cumpărare – nu este obligatoriu legal. Mesajul pe care îl primiți este un răspuns care este generat electronic de sistemul care a notat comanda dvs. În consecință, ne rezervăm dreptul de a anula o comandă, de exemplu: probleme tehnice, comanda incorectă a mărfurilor, apăsarea accidentală a opțiunii Comenzii etc.

Facturi și facturi

Dacă comandați produsul selectat prin contul de clienți din magazinul cbd-oil.ro, veți primi automat un e-mail cu informații despre produsele comandate, prețuri și detalii despre plată și expediere. Comanda dvs. este procesată de grupul UMTR. Marfa va fi expediată cu factura originală și confirmarea comenzii.

plată

cbd-oil.ro acceptă plata cu cardul de credit. cbd-oil.ro criptează toate datele utilizând SSL (Secure Socket Layer). Aceasta înseamnă că persoanele neautorizate nu vă pot accesa datele.

livrare

Comenzile sunt expediate în 1-2 zile lucrătoare. Livrarea poate fi prelungită în weekend și sărbători. Transport gratuit la comenzi peste PLN 215.

limite de vârstă

Condiția necesară pentru a comanda pe cbd-oil.ro este mai mare de 18 ani. Doar adulții pot cumpăra produse de pe livecbdoilro.wpengine.com.

Garanție de calitate

Dacă primiți un produs defect, fie îl vom înlocui gratuit, fie vă vom rambursa. Vă rugăm să returnați aceste mărfuri la sediul companiei dvs. Abia atunci vom putea să investigăm în detaliu cauza eșecului și să implementăm un proces de îmbunătățire a produselor noastre. *. Costurile de returnare sunt în sarcina expeditorului. * Dacă se dovedește că produsul nu este defect, ci gol sau consumat de client (de exemplu, nu există cartușele înlocuibile), din păcate, nu putem oferi un înlocuitor. În acest caz, produsul poate fi returnat gratuit clientului.

perioada de garanție

Clientul are dreptul să se plângă de un produs defect care a fost defect înainte de primirea mărfurilor. Perioada de garanție este de 14 zile.

Încetarea contractului de vânzare

Clientul are dreptul să se retragă din contractul de vânzare cu Grupul UMTR în termen de paisprezece zile fără justificare. Perioada de anulare a celor 14 zile se calculează de la data în care dumneavoastră sau terțul dvs. ați indicat confirmarea primirii coletului cu produsele comandate. Cu o declarație a deciziei dvs. de a vă exercita dreptul de retragere (cum ar fi prin scrisoare, fax sau e-mail) Iată un exemplu de formular de retragere Pentru a vă exercita dreptul de apel, trimiteți-ne o confirmare a deciziei dvs. în termen de 14 zile de la primirea coletului.

Consecințele demisiei

La rezilierea Contractului, toate costurile suportate în legătură cu executarea Contractului vor fi rambursate, inclusiv costul de livrare (cu excepția costului suplimentar al alegerii metodei de livrare), cu excepția celui mai bun transport standard oferit de noi. Rambursarea se va face imediat, dar timpul de așteptare efectiv al rambursării va depinde de banca clientului și poate dura până la 14 zile de la data anulării. Plățile vor fi rambursate în același mod în care au fost folosite pentru achiziționarea produselor, cu excepția cazului în care a fost convenit altfel cu clientul. În niciun caz nu vă vom percepe o rambursare. Costurile suportate vor fi rambursate numai după primirea produselor.

Formular de informare pentru retragerea unui client din acord

(Pentru a anula Acordul de comandă de cumpărare, vă rugăm să completați acest formular și să ne returnați-l în termen de 14 zile de la primirea expedierii dvs.) – Adresă: Groupe UMTR, Galleymead Road, World Xpress Center, Colnbrook / Slough, Berkshire, SL3 0EN, Marea Britanie / Anglia, [email protected] – Eu (nume și prenume) se referă la acordul dintre mine și Grupul UMTR pentru achiziționarea următoarelor produse: – Numele produsului și numărul comenzii – Făcut la…, chitanta: ………………. . – Numele și prenumele contractantului (factorul). – Semnătura contractantului (chiriaș) – Data

contact

Dacă aveți întrebări, contactați echipa noastră de asistență la [email protected]